Nieuws van 27 april 2016

Er is een heleboel nieuws te melden:

De multidisciplinaire cursus in mei zit vol. De volgende multidisciplinaire cursus wordt gegeven op 8 en 13 oktober 2016. Deze cursus wordt gezamenlijk gegeven met de cursus “Draagadvies voor kinderfysiotherapeuten”. Een mooie kans om van elkaars inzichten te leren.

Er zijn nog enkele plaatsen voor de cursus “Draagadvies voor Kinderfysiotherapeuten” in september 2016.

Afgelopen week heeft de 50e deelnemer zich ingeschreven (en we gaan al naar de 60). Dit laat zien dat er veel vraag is naar scholing op het gebied van dragen in de zorg.

Op 25 juni vindt de vervolgmodule “Rugdragen / peuters en kleuters met beperkingen” plaats in Zwolle. Deze is voor cursisten die de cursus “Draagadvies voor kinderfysiotherapeuten”, of “Draagadvies voor zorgprofessionals multidisciplinair” hebben afgerond.